China Openluchtkeramische tegel fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Mandy

Telefoonnummer : 86 15710610152

WhatsApp : +8615710610152

Free call
Foshan Cerarock Ceramic Co., Ltd.

IMP van Foshancerarock. & Exp. Co., Ltd.

 

Mijn Naam is Uw Waarborg.

Foshan Cerarock Ceramic Co., Ltd.
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: Cerarock Aantal werknemers:
Jaarlijkse omzet: 15000000-20000000 Opgericht Jaar: 2012
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Ongeveer ons

 

Cerarock, gestationeerd in Xiamen, China sinds 2012, heeft zich snel ontwikkeld en spoedig de belangrijke exporteur van tegels op Xiamen-gebied geworden. De producten van Cerarock worden vaak gebruikt in woon en commerciële projecten met inbegrip van het volgende: huizen, flats, flatgebouwen, hotels, wandelgalerijen en onderwijsfaciliteiten.

 

China Foshan Cerarock Ceramic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Foshan Cerarock Ceramic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Hoewel Cerarock snel in antwoord op veranderende tendensen en technologie is gegroeid, is onze toewijding aan eminente kwaliteit en de dienst zo sterk zoals ooit gebleven. En graag mee te delen die dat Foshan-Toonzaal in eind 2017 wordt geopend. Wij verplaatsen één stap voorwaarts naar het wereldvenster van Tegels, en hopen om onze cliënten beter en te dienen beter met onze devotation op producten.

China Foshan Cerarock Ceramic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

China Foshan Cerarock Ceramic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

China Foshan Cerarock Ceramic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

 

 

De stichter

Zayed Wu heeft in Xiamen-de Groep van MINMETALS meer dan 18 jaar sinds zijn graduatie van Bedrijfs Engelse Majoor gewerkt, is dit bedrijf genationaliseerd en verstrekte een grote paltform voor M. Zayed om zijn capaciteit te onderzoeken. Tijdens de afgelopen 18 die jaar, Zayed diep in bouwmateriaalgebied en het uitvoeren gevallen wordt geleerd, dat eerder stevige fundamenten voor de verdere tegelzaken legden die hij heeft gebouwd.

Ook in 2002, plaatste hij in het buitenland in Qatar 2 jaar en werd diep daar beïnvloed door Moslimcultuur, zo kwam de naam van ZAYED. Vanaf 2005, is Zayed gezeten voet in de tegelzaken, die eigenlijk een bestemde manier voor hem zijn. Aangezien het centrum van Rustieke tegels Jinjiang zijn geboortestad is, maakt het groeien met het milieu van keramische tegels en alle die middelen van verwanten worden gekregen zijn nieuw-begonnen zaken zich snel ontwikkelen. Zo is het een natuurlijk resultaat voor Cerarock om vorm in 2012 te vergen.

 

En nu groeit ons team groter en groter, dank oprecht al steun van stamgasten, en wij zijn zeker om een vaste samenwerking met meer cliënten rond de wereld met onze integriteit en dienst te vestigen.

                                                                                                                                                                                                                                                       

 

 

China Foshan Cerarock Ceramic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

China Foshan Cerarock Ceramic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

China Foshan Cerarock Ceramic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7

China Foshan Cerarock Ceramic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 8

China Foshan Cerarock Ceramic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 9

 

Geschiedenis

Cerarock neemt in vorm van Xiamen, China sinds 2012, snel ontwikkeld en spoedig de belangrijke exporteur van tegels op Xiamen-gebied geworden. De producten van Cerarock worden vaak gebruikt in woon en commerciële projecten met inbegrip van het volgende: huizen, flats, flatgebouwen, hotels, wandelgalerijen en onderwijsfaciliteiten.

Hoewel Cerarock snel in antwoord op veranderende tendensen en technologie is gegroeid, is onze toewijding aan eminente kwaliteit en de dienst zo sterk zoals ooit gebleven. En graag mee te delen die dat Foshan-Toonzaal in eind 2017 wordt geopend. Wij verplaatsen één stap voorwaarts naar het wereldvenster van Tegels, en hopen om onze cliënten beter en te dienen beter met onze devotation op producten.

 

Wij sparen geen inspanning in het helpen van cliënten aan bron de meest geschikte producten voor hen, en 100%-de naverkoopdienst wordt verleend, die hen verzekert om goederen te verkopen zonder zich enige het ongerust maken voor kwaliteitsprobleem.

 

En ons gedrag is totaal conculded als onze slogan zeggend: „Mijn naam is uw waarborg“.

 

Dienst

Sourcing

Het ontwerp exploiteert

Kwaliteitscontrole

Logistiek

 

Productienetwerk

 

Het de productienetwerk van Cerarock brengt de recentste tendensen en de innovatie aan de drempels van onze klant. Onze expansieve capaciteit vertaalt in enorme selectie en directe distributie. Met Cerarock, hebben de klanten snelle toegang tot unieke en, in veel gevallen, eerste-aan-marktproducten. Wij bieden de recentste kleuren aan, eindigen en texturen, gecombineerd met een breed assortiment van het coördineren van versiering en accentstukken.

VALUE: Cerarock is geëngageerd om de waarde te maximaliseren die wij aan elke klant hebben geleverd. Het Cerarock-team ontwikkelt zich constant, sourcing en raffineert om de beste producten bij de beste waarde te verstrekken.

 

 

Ons Team

China Foshan Cerarock Ceramic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

De verkoopafdeling is altijd de kern van één bedrijf, maar Cerarock vertrouwt meer op het QC team en de Verrichtingsafdeling, aangezien wij de geen volledige & tevreden dienst voor onze cliënten zonder specifiek van deze 2 afdelingen kunnen verlenen.

  • Kamil Sokhon

    Kamil
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in